Dataskyddspolicy Handelsbolaget KIND2MIND

Kind2Mind lägger stor vikt vid att skydda din integritet och vill med denna dataskyddspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR - General Data Protection Regulation) som började gälla 25 maj 2018.

Personuppgiftsansvarig

Handelsbolaget KIND2MIND,969790-9605 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Det innebär att den information du lämnar till oss när du gör ett köp, deltar i ett träningsprogram, skapar ett behandlarkonto eller blir prenumerant på något tips- eller nyhetsutskick från oss, behandlas av oss.

När tar vi emot dina personuppgifter?

 

Kind2Mind samlar in personuppgifter när du:

  • Registrerar dig som kund för något träningsprogram, via www.kind2mind.se

  • Registrerar dig för utskick av tips eller nyhetsbrev.

  • Registrerar dig som behandlare/vårdgivare för användning av våra program.

  • Skickar meddelanden till oss via e-post eller via våra kanaler i sociala medier.

  • Besöker vår webbsida.

Dessa personuppgifter registrerar vi vid:

  • Besök på www.Kind2mind.se: IP-adress, Cookie-data
     

  • När du skickar meddelanden till oss via e-post eller via våra kanaler i sociala medier: E-postadress och Namn
     

  • För genomförande av köp på www.Kind2mind.se: Namn, IP-adress och E-postadress.

Datainsamling med cookies

En cookie är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas på din dator av din webbläsare.

 

Cookies kan ha olika funktioner och vår webbplats använder cookies på två sätt:

 

1. Cookies för vår besöksstatistik: Dessa cookies används för att samla statistik över antal besökare på vår webbplats och vilka sidor som besöks. Denna statistik innehåller dock aldrig någon form av personlig information.

2. Session cookies: Detta är cookies som används under den tid användaren är aktiv på webbplatsen. Efter att användaren loggat ut, eller en tid efter att användaren stängt ned webbläsaren, så raderas dessa cockies från dators cache-minne. Dessa cookies används för att hålla reda på olika inställningar i våra program, som att användaren är inloggad eller vilket avsnitt eller uppgift användaren befinner sig på. Du kan själv göra en inställning i din webbläsare som hindrar cookies från att sparas i din dator. Om du gör detta kommer du dock inte att kunna använda våra program.

Dina rättigheter

Som kund hos Kin2mind har du en rad rättigheter när det gäller hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter. Du har bland annat har rätt att:

  • Få tillgång till dina personuppgifter. Det innebär att du har rätt att begära ett registerutdrag över den behandling som vi genomför avseende dina personuppgifter. Du har även rätt att få en kopia av de personuppgifter som behandlas. Du har också rätt att en gång per år, genom en skriftligt undertecknad ansökan, kostnadsfritt erhålla ett registerutdrag om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig och ändamålen med vår hantering.
     

  • Få dina personuppgifter korrigerade om de är felaktiga. Vi kommer på din begäran då att så snabbt som möjligt rätta dessa.
     

  • Få dina uppgifter raderade. Det innebär att du har rätt att begära att dina personuppgifter tas bort om de inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Det kan dock finnas lagkrav på att vi inte omedelbart får radera dina personuppgifter i exempelvis bokförings- och skattelagstiftning. Vi är då förhindrade att göra det pga gällande lagstiftning.
     

Om du upplever att vår hantering av dina personuppgifter sker felaktigt eller medför olägenheter för dig så uppskattar vi förstås att du i första hand meddelar oss på vilket sätt vi kan rätta till detta. Du har också möjlighet att lämna klagomål angående detta till Datainspektionen.

Betaltjänster

När du genomför ett köp på www.kind2mind.se och betalar med kort, så kommer vår betaltjänstleverantör att lagra personuppgifter om dig. Kind2mind lagrar inga kortuppgifter.

Samtycke

och grunder med vår hantering av

All vår användning av dina uppgifter grundar sig på samtycke. Vi skickar enbart ut tips eller nyhetsbrev om du har samtyckt till detta, och du kan avanmäla dig från detta på flera sätt: Inne i något av våra program som du deltar i, genom att avanmäla dig via en länk i utskicket eller genom ett mail till oss.

Kontakt angående dataskydd:

E-post: Info@kind2mind.se